Obs! Maskingården Verktygsmaskiner AB är försatt i konkurs

  • Svenska
  • English

 

Miljövänlig och effektiv uppvärmning med NIBE

Hos Maskingården hittar du alla NIBEs effektiva värmepumpar för uppvärmning av hus, fastigheter och lokaler.  NIBE är det självklara valet om du vill satsa på en billig uppvärmning och fräsch inomhusluft.  

NIBEs luftvärmepumpar har en effektivare energianvändning än andra värmesystem. Jämfört med andra värmesystem är en luftvärmepump – och framför allt bergvärmepump – det allra mest miljövänliga och energieffektiva alternativet.

En luftvärmepump använder den kalla utomhusluften till behaglig inomhusvärme. En bergvärmepump suger bergvärmen upp ur bergsdjupet för att värma hela hus. Båda värmesystemen sker med minsta möjliga miljöpåverkan och lämnar nästan inget avtryck på klimatet. 

NIBEs värmepumpar är anpassade till vårt kalla väder och fuktiga klimat. De är testade och utvärderade i miljöer med temperaturer på -30 °C. Deras luftvärmepumpar håller hög kapacitet när det verkligen behövs.

 

Så hittar du ditt värmesystem

För att kunna välja den bästa lösningen till ditt hus bör du tänka igenom vissa omständigheter för bästa resultat;

Hur ser utomhusklimatet ut hos dig? Hur ser den nuvarande uppvärmning ut? Bor ni i ett nybyggt hus? Hur stort är ert hus och hur ser husets ventilation och isolering ut?  Utifrån de svaren finns det olika värmelösningar som passar just ditt hus. Läs mer på http://www.nibe.se.

 

 

 

 

Maskingården

Verktygsmaskiner AB
Box 21
Svarvaregatan 13
S-233 21 Svedala, Sverige

Kontakta oss

Kontakta oss;
Tel. +46 4040 1900
E-post: info@maskingarden.se

Öppettider

Kontoret är öppet
Måndag til torsdag: 7:00 - 17:00
Fredag: 7:00 - 16:00

Besöksadress

Besök oss i Svedala
Svarvaregatan 13
Klicka här för karta